Zyrtare: Tetë Raste Të Dyshuara Për Koronavirus Në Kosovë

Zyrtare: Tetë Raste Të Dyshuara Për Koronavirus Në Kosovë Në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike dhe Universitare të Kosovës, sot janë paraqitur gjashtë raste të reja të dyshuara për koronavirus, duke bërë që numri të shkojë në tetë.Lajmin e ka konfirmuar Drejtoresha e Klinikës Infektive, Lendita Ajvazi-Berisha.“Ne momentalisht nëe klinike i kemi hostopalizu gjashtë pacientë. Për momentin nuk ka nevojë për shqetësime..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju shty pinii rek lamnat për të na ndihmuar financiarisht që ta mbajmë sa më mirë!

Leave a Reply