Zbulohet :Ja përse trupat amerikane po zbarkojnë ditëve të fundit në Gjermani dhe vende tjera evropiane

Gjatë ditëve të fundit shumë forca amerikane me pajisje e makineri ushtarake po zbarkojnë kryesisht në Gjermani ku janë bazat e përqendruara gjermane, por edhe në shtete tjera të BE-së.

Pamje të mbërritjes dhe lëvizjes së pajisjeve ushtarake së fundi janë shpërndarë edhe në rrjetet sociale, ku një pjesë e madhe po krijojnë panik, duke e ndërlidhur me situatën aktuale me pandeminë dhe duke spekuluar me informacione të rrejshme Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply