ZBULOHET e VERTETA: Kosovarët i shpërthejn gomat në Serbi, për të marr PARA nga Sigurimi

Mërgimtarët pritjet e gjata në kufirin Kosovë-Serbi i kanë pengesën e parë. E kur hyjnë në territorin e Serbisë, mërgimtarët kosovar, kohëve të fundit po hasin edhe në një problem tjetër. Dikush po ua shp ërthen gomat atyre kur po ndalen në ndonjë pompë të benzinës. Një gjë të tillë, të shtunën e kishte përjetuar edhe P.E i cili nuk deshi të identifikohej. Ai tha se rasti kishte ndodhur, derisa ishte ndalur për të blerë diçka në një pompë të benzinës në Nish. Por pas te gjitha informacioneve që kanë ardh në redaksin tonë shumë Kosovar-mergimtar po i shperthejn gomat për të marr para nga Sigurimet e automjeteve PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply