Zbulohet E Vërteta E Takimit Ndërmjet Presidentit Ibrahim Rugova Dhe Komandantit Adem Jashari! Do Befasoheni!

Zbulohet e vërteta e takimit ndërmjet Presidentit Ibrahim Rugova dhe Komandantit Adem Jashari! Do befasoheni!Truproja i Presidentit Ibrahim Rugova, Adnan Merovci në një postim të tij në Facebook ka përshkruar takimin e presidentit me komandantin Adem Jashari.Merovci rrëfen për takimi në aeroport dhe për kishin diskutuar aty.Ai rrëfen poashtu se qfarë kishte biseduar me komandantin Adem Jashari Kur u takova me Ademin në hapësirat e aeroportit dhe biseduam pak….Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni

Leave a Reply