Zbulohet amaneti i fundit i Nexhmije Pagarushës

Sot arti shqiptar është në zi për ndarjen nga jeta në moshën 87-vjeçare të Bilbilit të Kosovës, Nexhmije Pagarusha.
Ndërkaq, siç raportojnë mediat në Kosovë, amaneti i mbretëreshës shqiptare ishte që të va rrosej në vendlindjen e saj në fshatin Pagarushë të Malishevës.
Nesër do të mbahet homazhe për këngëtaren e madhe dhe pas homazheve do të zhvillohet ceremonia e varrimit, sipas amanetit të Nexhmijes.
Mbretëresha ka kërkuar të va rroset përmes një ceremonie private, pa praninë e mediave. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply