Zbulimi i indianëve, pijnë urinë lope për të kuruar koronavirusin

Me dhjetëra besimtarë Hindu në Indi organizuan një festë mbrëmjen e djeshme në Neë Dehli ku pija speciale ishte urina e lopës.
Disa anëtarë të partisë nacionaliste të kryeministrit Narendra Modi, pretendojnë se urina e lopës mund të kurojë koronavirusin.
Shumë besimtarë Hindu e konsiderojnë lopën të shenjtë. Anëtarët e partisë nacionaliste shprehen se urina e lopës ka vlera shëruese.
“Ne e kemi konsumuar urinën e lopës prej 21 vitesh, madje ne bëjmë edhe dush me të. Nuk e kemi pasur kurrë të nevojshme që të marrim ilacce” – shprehet Om Prakash, anëtarë i partisë. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply