Ylli i Serbisë: Jam shqiptare, nuk e mohoj (VIDEO)

Ylli i Serbisë: Jam shqiptare, nuk e mohoj (VIDEO)

Edita është një këngëtare e famshme në Serbi, por është me origjinë shqiptare. Në një lidhje në Abc e Pasdites, ajo tha se është shumë e gëzuar dhe se është nder për të, që për herë të parë, po jep një intervistë për Shqipërinë që është njëkohësisht edhe origjina. “Po unë kam lindur në Serbi, u rrita atje dhe ka shumë shqiptarë që jetojnë në Serbi /Pamje mePosh

Babai im ishte nga Kosova, Prishtina, ndërsa mamaja ime është gjysmë egjiptiane. Unë kam kënduar në Serbi në gjuhën serbe por kam miq të mirë nga Shqipëria artistë dhe aktorë”, tha ajo.

Leave a Reply