Xhaviti : ‘Djali im punon 12 orë në ditë por nuk ankohett sikur të rinjtë tjerë këtu’ (Video)

Deputeti nga rradhët e Partisë Demokratike të Kosovës, njëherit edhe zëvendës kryeparlamentar i Kosovës, Xhavit Haliti ka deklaruar se djali i tij është mjaftë puntor.
Haliti shtoi se djali i tij punon 12 orë në ditë, mirëpo asnjëherë nuk ankkohet dhe nuk thotë se nuk po jetohet në Kosovë, për dallim nga të rinjtë tjerë që po dojnë me dal jashtë shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply