Xhavit Haliti: “Populli Veq Din Me U Anku Se NKosove Kushtet Boll Te Mira Jane Me 120 Euro Shkon Muji Mire”

Xhavit Haliti: “Populli veq din me u anku se nKosove kushtet boll te mira jane”. Në një dekl aratë të sotit Haliti ka folur për shumë çështje të Kosovës, taksës, liberalizimit por në fund foli dhe për popullin e Kosovës që thotë që janë mosmi.rnjohës ndaj shtetit të tyre.Populli nuk i’a din shtetit dhe njerëzve që e udhëheqin Kosovën, ata bëjnë gjithëçka në të mirën e popullit, por populli i’a kthen shpindën shtetit nuk i’a din JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply