VV Organizon Protestë: Një Popull Nuk I Nënshtrohet Një Virusi

Coronavirusi nuk po pritet siç kishte menduar në Kosovë. Shteti më i vogël dhe më i ri ballkanik po e lufton ashpër virusin që filloi aktivitetin në Kinë, ndërsa ka marrë mijëra jetë deri më tani në vende të ndryshme të botës. Krahas masave për t’u ruajtur nga ky virus prej Qeverisë së Kosovës, partia më e madhe në vend, e kryeministrit Albin Kurti, Vetëvendosje, ka paralajmëruar edhe protestë kundër Coronavirusit.“Një popull nuk i nënshtrohet një virusi”, është motoja e kësaj proteste, të cilës do t’i prijë ideologu Elvis Hoxha. Shtyp ne rke laem dhe lexo lajmin e plote i cili po le nam.

Leave a Reply