Vuani Nga Rënia E Flokëve? Gjendet Receta Natyrale Që Mbin Fijet E Reja Dhe Është 100% Efikase

Lëngu i qepëve është një nga metodat rikuperuese më të mira në shtëpi për rënien e flokëve.Përmbajtja e squfurit përmirëson qarkullimin e gjakut, stimulon folikulat e flokëve dhe promovon mbirjen e flokëve të reja, me rrënjë më të fortë.Kujtojmë këtu që, squfuri konsiderohet si një nga “blloqet” kryesore të ndërtimit të flokëve,shty,pe rek.lam.en dhe lexoje lajmin e plote mëposhtë

Leave a Reply