Vr Au Prindërit E Tij, Shqiptari Arr Estohet Në Suedi

Institucionet e drejtësisë më në fund kanë arritur t’i bien në gj urmë djalit të vogël të familjes Hadri, i cili po kërkohet për vr asjen e prindërve të tij, Durim dhe Suada Hadrit. Ai është arr estuar sot nga au toritetet suedeze

“Prokuroria Themelore në Prizren, njofton opinionin se sot me datë 03.03.2020 është arr estuar A.H., i dy shuar për vra sjen e prindërve të tij në lagjen “Ortakoll” në Prizren. I njëjti, është arr estuar në Suedi nga suedeze, në bazë të urd hër arr estit ndërkombëtar të Prokurorisë Themelore në Prizren”, thuhet në përgjigjen e Prokurorisë Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply