Vr au me th ikë të bijën, Gjykata jep vendimin për babain “mo nstër” në Australi

Shqiptari Petrit Lekaj i cili vr au të bijën me th ikë në Australi vitin e kaluar është dë nuar me 20 vite bu rg nga Gjykata e Adelaides. Ai vr au vajzën e tij në mënyrë misterioze në korrik të vitit të kaluar pasi u gjet në automjetin e tij ‘Mercedez’ me Sabrina Lekajn të vd ekur dhe vetë ai i pla gosur Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply