Vr asja në Mirditë/ Si e planifikoi autori vr asjen e ish-gruas dhe kunatit, sapo dolën në oborr (PAMJE)

Policia ka zbardhur dinamikën e kr imit të dyfishtë ku mbetën të v rarë vëlla e motër në Kodër Rrëshen të Mirditës.
Nga veprimet hetimore rezulton se Gledison dhe Esmeralda Filopati janë v rarë me br eshëri auto matiku dhe nga pl agët e marra, kanë gjetur vd ekjen e menjëhershme. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply