Voglushja E Verbër E Sheh Për Herë Të Parë Nënën E Saj, Shiko Reagimin… (VIDEO)

Kjo vajzë e vogël pas disa vitesh jete në errësirë të plotë, hap sytë duke parë parë për herë të parë botën me ngjyrat e saj. Pas operimit, derisa e ëma e mbante në prehër, doktoresha ia hoqi fashat, ndërkohë që vajza e vogël qante me ngashërim nga dhimbjet e shkaktuara prej letrës ngjitëse që i hiqej nga faqja. Pas kësaj, ajo hapi sytë dhe e ëma u mrekullua ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni..

Leave a Reply