Vogëlushin Pa Duar E Largojnë Nga Restoranti Sepse Ha Me Këmbë

Vogëlushin Pa Duar E Largojnë Nga Restoranti Sepse Ha Me Këmbë
Tre vjeçari William Bancroft u gëzua shumë që po shkonte në IHOP për herë të parë dhe tashmë e dinte se çfarë do të merrte për të ngrënë – petulla.
Vogëlushi u lind pa krahë dhe është mësuar që ushqimin ta hajë me këmbët e tij. Kur menaxheri i restorantit e pa duke e marrë ushqimin me këmbë, ai iu afrua tavolinës së familjes së tij.
Ajo që ai iu tha atyre më pas, ka shkaktuar debat dhe të rbim të madh në rrjete sociale, transmeton Gazeta Express. Kjo ishte hera e parë që William dhe familja e tij kishin dalë për drekë në IHOP. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply