Vjosa pranon letrën “HISTORIKE“ për popullin e Kosovës !! Nuk e kishte pritur askush…

Presidentja e Republikes se Kosoves, Vjosa Osmani ka marre nje leter nga Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula Von Der Leyen, me te cilen ajo e ka uruar per detyren dhe ka theksuar se eshte shume inkurajuese kur nje grua sherben ne p oziten e presidentes.

Zonja Von Der Leyen, ne leter, me tej ka shkruar se perspektiva kredibile e BEse per Ballkanin Perendimor mbetet prioritet i Komisionit Evropian, duke potencuar edhe pritshmerite per nje bashkepunim ne thellimin e marredh enieve me BEne.

Ajo po ashtu theksoi rendesine e reformave dhe procesit te dia logut.

Tutje, znj. Von Der Leyen, e ka potencuar rendesine e liberalizimit te vizave per qytetaret e Kosoves, duke e konfirmuar angazhimin e Komisionit Evropian per avokim ne drejtim te marrjes se nje vendimi pozitiv nga ana e BEse per liberalizimin e vizave per qytetaret e Republikes se Kosoves.

Leave a Reply