Vjosa “çon pesh” gjithë botën !! Kosova sapo mori lajmin e madh nga Amerika !! Ja çfarë bëri Biden…

Presidenti i Amerikes, Joe Biden ka ndare vak sina per Kosoven. Keshtu ka njoftuar Presidentja e Kosoves, Vjosa Osmani. Sioas saj, Biden i eshte pergjigjur kerkeses se saj.

Njof timi i plote nga Presidentja Osmani: Me 19 mars 2021, i kam shkruar Presidentit Biden duke kerkuar mbeshtetjen e Shteteve te Bashkuara per dhurimin e vak sinave ne kohen kur Kosova ishte i vetmi shtet ne Evrope qe ende nuk kishte filluar admini.strimin e tyre.

Me 19 Prill 2021 Presidenti Biden u pergjigj pozitivisht ne te cilen ai u zotua per ta traj.tuar kerkesen tone rreth vak sinave. Sot, ne jemi te lumtur te njoftojme se Presidenti Biden, ne emer te SHBA-ve, ka vendosur te dhuroje nje numer te rendesishem te vak sinave per Republiken e Kosoves.

Dua te shpreh mire njohjen time me te thelle per Presidentin Biden per kete gjest bujar dhe per dhurimin e vak sinave per Republiken e Kosoves pas kerkeses se adresuar atij ne muajin mars. Njoftimi zyrtar i sotem eshte tjeter deshmi e mbesh.tetjes se palekundur qe vendi yne e gezon histo.rikisht nga Shtetet e Bashkuara te Amerikes.

Leave a Reply