Vjollca Gashi UÇK E Quan Ushtria Çetnike E Kosoves

Vjollca Gashi UÇK E Quan Ushtria Çetnike E Kosoves

Vjollca Gashi UÇK E Quan Ushtria Çetnike E Kosoves

Vjollca Gashi UÇK e quan Ushtria Çetnike e Kosoves ka bër nje postim mjaft te quditshem dhe ka marr vemendjen e te gjithve.Vjollca ka bër shkrim shum fyes dhe denigrus ndaj Uck-s ku kan reaguar shum qytetar ja detajet