Vjen Një “GODTIJE” E Rëndë Për Popullin E Kosovës Nga BE-Ja Për Vizat, Kjo Nuk Pritej!

Vjen një “GODTIJE” e rëndë për popullin e Kosovës nga BE-ja për vizat, kjo nuk pritej! Gjasat që liberalizimi i vizave të jetë dhuratë për Kosovën në prag të Krishtlindjeve janë inekzistente. Përveç Gjermanisë, duket se askush tjetër prej shteteve anëtare të Bashkimit Evropian nuk mendon se kosovarëve duhet t’u hiqet r.egjimi i vizave brenda një kohe të shkurtër, derisa Republika e Kosovës të përmbushë kushtin për sundimin e ligjit dhe l.uftimit të k.rimit të organizuar dhe k.orrupsionit.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply