Vjen Lajmi i madh :Për 24 orë bëhet qeveria e Kosovës! URIMEE!!

I ashtuquajturi mjek popullor, Hysri Peqani, ka thënë se i duhet vetëm pak kohë që të bëjë koalicionin VV-LDK.Ai thotë se njëherë nuk e ka të lejuar nga shteti të bëjë punën e tij, por në momentin që i lejohet kjo, ai do e bëjë koalicionin.“Unë njëherë e kam të ndaluar nga shteti që të punoj”, ka thënë ai.“Nëse më lejon shteti, unë shkoj para dyerve të tyre dhe bëjë me duar punën time. Le të më lejojnë t’ua spërkas dyert e LDK’së e VV’së”, ka shtuar Peqani.“Lutjet ndikojnë për tre ditë ose 24 or딓Lëshmoni unë e di se cfare bej”, tha ai.Shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato:

Leave a Reply