Vjehrra Acaraohet Kur I Përmendin Nusen “S’dua Ta Takoj Se Më Ngrihen Nervat”, Ajo Refuzon Nusen

Vjehrra acaraohet kur i permendet nusja “S’dua ta takoj se më ngrihen nervat”, ajo refuzon nusenHistoria e komplikuar midis nuses dhe vjehrrës së saj ishte sot pjesë e “Ka një mesazh për ty”. Shumë faktorë kanë çuar në një konflikt dhe marrëdhënie të acaruar midis tyre, aq sa nusja së bashku me burrin largohen nga shtëpia. Molla e sherrit u bë varfëria e madhe dhe jetesa në fshat.Një martesë e cila u ndërtua mbi gënjeshtra, prodhoi më pas shumë …Per me shum ndiqeni videon Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply