Vizitohet Tek Mjeku Shqiptar Dhe I Thote Qe Ke Probleme Me Veshkat Por Kur Shkon Vizitohet Ne Itali Habitet Nga Fjalet E Mjekut Italian

Vizitohet tek mjeku shqiptar dhe i thote qe ke probleme me veshkat por kur shkon vizitohet ne Itali habitet nga fjalet e mjekut italian Emigrantja vjen ne Shqiperi per pushime dhe gjate kohes kur gjendet tek te afermit e saj papritur i fillon një dhimbje e forte therese shpine dhe nuk e kuptonte se nga i vinte dhimbja. Te nesermen shkon tek doktori.Pasi ben viziten ai i thote se ke veshken e zvogeluar dhe duhet ta besh operacion sa me shpejt sepse shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on:

Leave a Reply