Vizitohet ne Shqiperi dhe i thone qe ke probleme me veshkat por kur shkon të vizitohet ne Itali habitet nga fjalet e doktorit italian

Emigrantja prej disa vitesh ne Itali vjen ne Shqiperi per pushime dhe gjate kohes kur gjendet tek te afermit papritur i fillon një dhimbje e forte therese ne fund te shpines por nuk e kuptonte se nga se i vinte dhimbja dhe vendos te shkoje te nesermen tek doktori Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply