“Viza Juaj Është Aprovuar”, Ministria E Jashtme E Gjermanisë Kërkon Falje Për Shakanë

Ministria e Jashtme e Gjermanisë i është bashkuar trendit në Twitter, në sfidën “Joshe dikë me 4 fjalë”. “Viza juaj është aprovuar”, ka qenë mesazhi që diplomacia gjermane ka vendosur të ndajë me 170 mijë ndjekësit e saj në Twitter. Përdorues të rrjetit social nga gjithë bota e kanë quajtur shakanë të pakripë për shkak të rëndësisë që një vizë gjermane ka për miliona njerëz në botë. Pas pak orësh, e mbi 800 shpërndarjesh, postimi është fshirë. Shtyp ne rke lame dhe lexo lajmin e plote.

Leave a Reply