Videot Që Po “Thyejnë” Rrjetin, Nga Larja E Duarve Tek ‘Kina Po Na I … Nënën

Teksa Shqipëria po përballet me frikën e përhapjes së Coronavirusit, në rrjetet sociale nuk mungojnë fotot dhe videot për të larguar pak momentet e panikut.Videot që po “thyejnë” rrjetin, nga larja e duarve tek ‘Kina po na i..nënën Kjo zonjë po bëhet hit në internet lidhur me mënyrën se si “këshillon” të lahen duart. Ndërsa në një video tjetër një tjetër zonjë shprehet se tashmë ka ardhur koha që shqiptarët të përballen realisht me shprehjen: “Të q… Kina nënën”

Leave a Reply