Video:Roza Lati Vë Në Siklet Xheni Ka/Raj, Tenton Ta Pu/Thë Në Buzë

Përfaqësuesja e LGB/TI Xheni Karaj ka qenë e ftuara speciale në emisionin “Ëhy Not” në TV Ora. Gjatë intervistës ajo është vënë në sik/let kur Roza e ka pyetur nëse ka bërë ndonjëherë se/ks me një mashkull.
Roza Lati: Ke bërë ndonjëherë se/ks me një mashkull, a je e vir/gjër apo jo?
Xheni Karaj: Është sikur të të them unë ty a je e vir/gjër me femrat.
Roza Lati: Unë jam e vir/gjër me femrat, por nuk e kam problem nëse do e provoja të të pu/thja ty. A do më pu/thësh?ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply