Videoja e pazakontë që po “çmend” rrjetin, qeni “tërheq” me litar pronaren e tij

Qeni është një nga kafshët më besnike dhe më të dashura për njeriun.
Kjo kafshë shtëpiake ka treguar se është e gatshme ta mbrojë të zotin e saj nga çdo rrezik, madje edhe duke dhënë jetën për ta.
A e keni menduar ndonjëherë se si do të ishte nëse qentë dhe njerëzit do të këmbenin vendet me njëri-tjetrin?
Duket thuajse e pamundur për t’u realizuar, por një video e bërë virale në rrjet dëshmon të kundërtën. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply