Berat Buzhala: Pasha Robtë I Dua Turqit, Vëllezër I Kena

Buzhala në këtë emision ka folur edhe për marrëdhëniet e tij të mira me popullin turk, por që ka kritikuar Presidetin e tyre Erdogan Buzhala në këtë emision ka folur edhe për marrëdhëniet e tij të mira me popullin turk, por që ka kritikuar Presidetin e tyre Erdogan.PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply