VIDEO / Viti i ri nis me lindjen e një vajze, binjakët e parë lindën 1 minut pas mesnate

Binjaket Anastasia dhe Gabriel, vëlla e motër janë foshnjat e para të lindura në Vitin e Ri në Klinikën e Gjinekologjisë. Këto janë fëmijët e parë për nënën 33-vjeçare Snezhana Runteva. Ajo është e befasuar, që i ka lindur në vitin e ri 2020, një minutë, gjegjësisht tre minuta pas mesnatës JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI:

Leave a Reply