VIDEO / Vëllezërit Detyrohen Të Dhurojnë 17,000 Shishe Dezinfektues Pasi I Kishin Grumbulluar Për T’i Shitur Abu Zivisht

Dy vëllezër që kishin blerë 17,700 shishe me dezinfektues duarsh janë detyruar t’i dhurojnë ato nga autoritetet amerikane pasi i nxorrën në shitje me çmime të rritura në rrjetin Amazon.

Por rrjeti online i shitjeve e nuhati hilen dhe pezulloi llogarinë e tyre si dhe të tjera që bënin të njëjtën praktikë për përfitime abuzive.

Artikulli i publikuar në New York Times thoshte se me këtë njerëzit më të dobët do të mbeten pa sendet e nevojshme dhe lexuesit aprovuan gjerësisht.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply