VIDEO Sk.andal!! Pas shum vitesh.. Publikohet Video e Sinan Hoxhes Dhe Rrezarta Shkurtes Duke u …

Shumë këngëtarë, artistë e politikanë kishin ardhur enkas në këtë mbrëmje për të festuar pranë çiftit Mamaqi.Sinan Hoxha, Rezarta Shkurta, Inis Gjoni, Fatma dhe Aulona, Enca Haxha janë vetëm disa prej emrave që nuk munguan në këtë mbrëmje.Mesa duket nga një gotë verë për të gostitur në kët natë ka bërë që disa prej tyre edhe të ‘ndizen’ paksa gjatë festës.Gjithcka doli prej kontrolli ku pa prit mas dikush publikoi nje video ne ekrane ku shihes se si Sinan Hoxha Dhe Rrezarta Shkurta Fillojn te……Shtiyp R3kl.amen me poshte dhe shiko vijdeon e plote.

Leave a Reply