VIDEO / Shteti u bën thirrje te rinjve per tu kthyer ne atdhe: Vetem kthehuni, rroga per ju do te jete 3 mije euro

“Ju lutem kthehuni”! Ky është mesazhi për të rinjtë e talentuar të larguar nga Greqia gjatë kri. zës financiare.

Qeveria greke, për t’i inkurajuar të kthehen në atdhe, ka filluar një skemë subvencioni që u ofron 500 të rinjve një pagë mujore prej 3,000 euro nëse kthehen në Greqi. Ministria e Punës do të mbulojë 70 për qind të kostos JA DHE VIDEO SHTYPEREKL,AM DHE SHIKOJENI:

Leave a Reply