VIDEO/ Sh embet papritur hoteli-ka rantinë me 70 persona brenda, çfarë ndodhi. E paqartë se si…

Një hotel-ka rantinë është s hembur në provincën Fujian në Kinë, duke zënë dhjetëra persona nën rr ënoja, raportojnë media shtetërore kineze.
Hoteli Xinjia në qytetin e Quanzhou u rr ëzua rreth orës 19:30 me kohën lokale (11:30 GMT) të ditës së shtunë.
Sipas gazetës Global Times, te ciles i referohet BBC, ndërtesa ishte duke u përdorur për njerëzit që ishin konfirmuar të pr ekur me koronavirus dhe po mbaheshin nën vëzhgimin mjekësor.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply