VIDEO / Nuk do ta besoni se çka po transporton Gjakovari me Golf 2

Një shofer nga Gjakova e ka gjetur një mënyrë jo edhe aq të zakonshme për të transportuar një viç. Siç shihet nëpër disa fotografi të dërguara pronari i një veture Golf 2 me targa të Gjakovës nuk e ka patur problem që ta vendosë një viç të vogël në pjesën e bagazhit të veturës JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI:

Leave a Reply