VIDEO/ Momenti dra matik i sh embjes së stadiumit prej akulli që i merr j etën një personi

Një ng jarje e r ëndë ka ndodhur në Rusi ditën e sotme, ku një stadium prej akulli i lojës hokej u sh emb, duke i marrë j etën një punëtori.Ng jarja ndodhi Shën Petersburg, ndërsa vi ktimë mbeti Matvey Kucherov, 29-vjeç, i cili humbi jet ën nën rr ënoja, pa mundur të ngjitej në vinç, ndërsa struktura she mbej.Skena e tme rrshme u kap nga një dron, ndërsa trag jedia ndodhi kur punëtorët ishin duke pastruar stadiumin ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni:

Leave a Reply