VIDEO / Me tre fëmijë të mitur në kushte ekstreme, nëna apel të fortë: Le të vijë Rama të rrijë në çadër

Një nëne të re me tre fëmijë, më i vogli 7 muajsh jetojnë në kushte ekstreme në fshatin Sanxhak të Laçit.

Ata jetojnë në çadër, dhe vetë nëna tregon se prej 3-4 ditësh ka fryrë ere e fortë dhe për pasojë ‘strehëza’ e tyre është rrëzuar.

Bora Pera jeton me fëmijët 4 dhe 10 vjeç si dhe me foshnjën 7 muajsh, bashkëshortin dhe vjehrrit e moshuar JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON:

Leave a Reply