VIDEO / Lu fta e tretë botërore nisi? SHBA dërgon 3000 trupa në Lindjen e Mesme

3000 trupa do të dërgohen në Kuvajt për t’iu bashkuar 750 trupave të pranishme atje, ndërkohë që SHBA-të u kanë kërkuar civilëve amerikanë në Irak që të largohen menjëherë nga vendi.E gjithë Brigada e Parë Lu ftarake dhe Diviszioni i 82-të ajror është nisur drejt bazës amerikane në Kuvajt, sipas burimeve të ndryshme informative që citojnë zyrtarët e Pentagonit JA DHE VIDEOshtype rek,lam dhe shikoje

Leave a Reply