VIDEO / Lajmërohet Gjonbalaj që premtoi 50 milionë euro investime nëse Kurti bëhet kryeministër

Menaxheri i shumë ndërmarrjeve të njohura në Amerikë, Gazmend Gjonbalaj, ka reaguar pas votimit të Qeverisë, ku Albin Kurti u zgjedh kryeministër i ri.Por ai nuk ka treguar nëse do ta mbajë premtimin që kishte dhënë para zgjedhjeve të 6 tetorit, kur kishte deklaruar se do të kthehet në Kosovë për të investuar 50 milion euro nëse Kurti bëhet kryeministër.Ai e ka uruar qeverinë e re duke e quajtur një kapitull të ri për Kosovën dhe për atë personalisht ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply