VIDEO / Lajm I Fundit! Prokuroria E Përgjithshme Bën Lëvizjen E Pap Ritur Për Sali Berishen

Pak ditë më parë, një grup deputetësh të Komisionit të Shëndetësisë, kanë paditur penalisht Sali Berishën, për përhapje pa niku.

Padia është dorëzuar në Prokurorinë e Përgjithshme.

Por, kjo e fundit e ka deleguar padinë në Prokurorinë e Tiranës, pasi thotë se nuk është kompetencë e saj, të merret me këtë padi.

Shkresa mban firmën e prokurorit Adnan Xholit.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply