VIDEO / Kingu Vali thot se sot e pash Albinin e kom vlla kush ma prek do tja..

Vali Corleone në këtë intervistë ka folur për jetën e tij private, për një shumë të madhe parash që ia kanë sjellur nga Amerika dhe shumë sekrete të tjera që nuk i kemi ditur për jetën e tij.Madje, Kingu ka thënë se ka qenë tu u marre me disa pune te veta,ai ka prezantuar super veturen e tije per me shume shiko vid,eon e me poshtme.$htipe relameen dhe shiko videon me poshte.Ai ka folur edhe per Albin kurtin ka befasuar ja dhe video:

Leave a Reply