VIDEO / Grekja 50-vjeçe bie në dashuri me Shqiptarin 21-vjeçar, Ai ia punon keq

E pa në një dyqan ku ai punonte dhe aty filloi gjithçka. Mori dhe motrën me vete dhe i tregoi se atë natë e donte në dhomën e saj djaloshin që i kishte marrë mendtë. Aq i fortë sa gruaja që jeton në qytetin e Selanikut, vendosi të martohet me djalin 29 vjet më të vogël se vetja. E kur martohesh ke dhe ca detyrime të tjera. Çdo gjë mirë kur befas djalit na i teket të martoohej me mue dhe te me lere ne aso gjendje te mjerueshme ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi dhe lexo kete artikull te plote.

Leave a Reply