VIDEO / Fahri Xharra: Qasem Soleimani, është Shqiptar emri vërtet i tij Qazim Sylejmani nga Shkupi

Trungologu pellazgo-ilir Xharra, i cili njihet edhe ka specializuar në fushën e bungologjisë, ka thënë për bota.live se Qasem Soleimani është pasardhës, më saktë stërnipi i veprimtarit të çështjes nacionale shqiptare, Neriman Sylejmanit, i cili në shekullin XIX jetoi në fshatin Karaqev, fshat ky i komunës së Kamenices, në rrethin e Gjilanit.Sipas Xharrës, familja Sylejmani është një ndër familjet mëë të vjetra shqiptare jo vetëm në rrethin e Kamenices, por gjithë Shqipërinë Kosovë dhe trojet etinke shqiptare JA DHE VIDEO shtype rekl,am dhe shikojeni

Leave a Reply