VIDEO EXLUZIVE:Italianja E Infektuar Me Koronavirus Në Kosovë Ishte Me 500 Gra Në Një Aheng

Tashmë edhe zyrtarisht janë konfirmuar 3 raste të infektimit të koronavirusit në Republikën e Kosovës. Njëri prej të infektuarve, ishte edhe një shtetase italiane, punonjës në “Caritas”.Indeksonline mëson se para një javë, saktësisht me 8 mars, ishte në një ndejë me mbi 500 gra kosovare stipe reamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thone familjaret.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme dhe lexoni te pltoe lajmi ni cili po le nam ne rrjetet soc iale dhe me gjere ne te gjiteh rrjetet dhe me gjere.

Leave a Reply