Video Exlusive: Del Vaksina Kunder Corona Virusit

Vaksina e koronavirusit tek njerëzit do të provohet brenda pak ditësh, kanë njoftuar paralelisht shkencëtarët në Britaninë e Madhe, Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Daily Mail në Londër raporton se janë kryer testime tek kafshët dhe tani tek vullnetarët e shëndoshë dhe më pas tek pacientë të tjerë për të vërtetuar sa efektivë është kjo vaksinë.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply