Video Eksluzive:Kapen MAT Ky Është I Dashuri I Era Istrefit Ata Shihen Duke…

Video eksluzive:Kapen MAT ky është i dashuri i Era Istrefit ata shihen duke…

“Era Istrefi është shoqja ime më e mirë. E dua shumë! Kemi kaluar shumë gjëra bashkë! Kemi udhëtuar rreth botës bashkë! Kemi jetuar bashkë! Nuk mund të ishim më pranë se kaq! Ajo është e gjithë bota për mua”.- u shpreh Perreta më herët.Hmm, e gjithë bota një shoqe? Po për këtë urim ditëlindjeje ç’ka për të thënë sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: