VIDEO Eksluzive / Zbulohet se cili ilaç e shëron koronavi rusin, dhe është shumë i lirë

Mjekimi i përdorur prej shumë kohësh me klorokinë kundër malaries ka treguar se është efikas edhe për shërimin nga koronavirusi. Kështu është shprehur të martën për AFP-në Didier Raoult, drejtor i Institut Mesdhetar për Infeksionet në Marsejë, duke u mbështetur në rezultatet e një studimi klinik kinez ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply