VIDEO EKSLUZIVE / Franca Bën Apel Për Kor.Onavir.Usin: Mos Përdorni Për Temperaturë Ibuprofen, Por Këtë Ilac

Një apel i rëndësishëm vjen nga Franca në kuadër të mjekimit të CO.VID-19.

Ministri francez i Shëndetësisë u ka bërë thirrje mjekëve që të kenë kujdes me trajtimin e pacientëve dhe të mos përdorin ilaçe, të cilat përmbajnë ibuprofen ose kortizon, pasi mund të jetë një faktor rëndues i infe.ksionit te pacientët që janë të prekur me CO.VID-19.

Olivier Véran, u ka dhënë një listë të ilaçeve të cilave duhet të përdoren në vend të Ibuprofenit.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply