VIDEO EKSLUZIVE / 48 Vite Me Parë Në Kosovë Ishte Një Virus Më I Rrezikshëm Se Koronavirusi

Kosova para 48 vjetësh ishte në panik. Një vajzë në Rahovec ishte diagnostikuar me linë e keqe, të njohur në shkencë si variola vera. Sëmundja ishte më e rrezikshme se koronavirusi i tashëm kinez.Atëbotë në gjithë Kosovën u dha alarmi që njerëzit të cilët kishin udhëtuar me automjetet ku kishte pasur të infektuar, ose që kishin qëndruar në stacione ku kishin qenë ata, të paraqiteshin në karantinat e ngritur me shpejtësi. Ndërkohë u zbrazën rrugët, zyrat, fabrikat e shkollat. Vendi ishte në panik. Vetëm heronjtë e profesioneve – mjekët ose gazetarët, u përfshinë në luftën për përballimin e saj.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply