VIDEO EKSLUSIVE:Ramush Haradinaj E Ka V’ra Baben Tonë, Do Të Zbatohet Kanuni I Lekë Dukagjinit

Ramush Haradinaj e ka v’ra baben tonë. Flamur Musaj, djali i Sadik Musajt, i v.rarë pas l.uftës në Kosovë, përmes një shkrimi ka thënë se ata që e v.ranë dhe që tradhtuan babain e tij mos të flenë të qetë. Ai po ashtu ka shkruar se babai i tij, Sadiki, kishte shkuar tek babai i Ramush Haradinajt, Hilmia, për te pyetur për vëllain e tij, Sinanin me poshte keni porosine e p’lote te Flamurit.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply